Şampiyonlar Ligi'nden Galatasaray'a büyük onur! Aslan'ın o golü 'yılın golü' seçildi...

Şampiyonlar Ligi'nden Galatasaray'a büyük onur! Aslan'ın o golü 'yılın golü' seçildi...

Devler Ligi'nde 5 puan toplayarak grup aşamasına veda eden Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nden büyük onur. Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılı ekibin Devler Ligi'nde attığı o gol 'yılın golü' seçildi.

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig'de topladığı 102 puan ile şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci zaferini elde ederken ligdeki şampiyonluk sayısını 24'e yükseltti. Yeni sezonda Devler Ligi'nde başarıyı ve beşinci yıldızı hedefleyen sarı-kırmızılı ekibe Şampiyonlar Ligi'nden büyük onur geldi.

Sarı-kırmızılı ekibin 20 Eylül'de iç sahada Kopenhag ile oynanan karşılaşmada Kopenhag filelerine bıraktığı gol Şampiyonlar Ligi'nde yılın golü seçildi.

20 Eylül'de İstanbul'da oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmada sarı-kırmızılı ekibe bir puanı getiren golü atan isim olan Brezilyalı golcü Tete'nin Danimarka devine attığı gol, Devler Ligi'nde yılın golü ödülüne layık görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN