Şampiyon Galatasaray'da Wilfired Zaha Okan Buruk'u hedef aldı! 'Ocak ayından itibaren...'

Şampiyon Galatasaray'da Wilfired Zaha Okan Buruk'u hedef aldı! 'Ocak ayından itibaren...'

102 puanla rekor şampiyon Galatasaray'da Zaha, takımı üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaştıran Okan Buruk'u hedef alarak herkesi şaşırttı.

Süper Lig'i 102 puanla şampiyon tamamlayarak tekrarlanması zor bir başarıya imza atan Galatasaray'da geçtiğimiz yaz transfer döneminde takıma katılan golcü oyuncu Wilfired Zaha, Okan Buruk'u hedef alan açıklamalara imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

Büyük umutlarla transfer olduğu Galatasaray'da ortaya koyduğu performansla büyük bir hayal kırıklığı yaratan Fildişi Sahilli golcü oyuncu Wilfired Zaha, sarı-kırmızılı ekibi üst üste ikinci kez Süper Lig şampiyonluğuna ulaştıran başarılı teknik adam Okan Buruk'u hedef aldı.

Bu sezon görev aldığı 42 karşılaşmada sarı-kırmızılı ekibe 10 gol 5 asistlik katkı sunan Zaha, kendisine "Lütfen kendine bir kulüp bul." diyen taraftara yanıt vererek Okan Buruk'a tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla büyük bir hayal kırıklığına imza atan golcü oyuncu, açıklamasında ''Yeni bir ligde ve yeni bir ülkede geçirdiğim 4 aylık sakatlığın ardından forma girdiğim ve gol atmaya başladığım ocak ayından itibaren garip bir şekilde yedek kaldığım gerçeğine bir bakalım mı? Yeterince uzun yazdığımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN