Potanın Yıldızları çifte zaferle 10. yılına damga vurdu

Potanın Yıldızları çifte zaferle 10. yılına damga vurdu

Yıldız Holding Basketbol Takımı, 10. kuruluş yılını İstanbul ve Türkiye şampiyonluklarıyla taçlandırarak çifte sevinç yaşadı. Takımın başarısı, şirket içindeki dayanışma ve motivasyonu artırdı.

Yıldız Holding Basketbol Takımı, bu yıl 10. kuruluş yılını kutlarken, Şirketler Arası Basketbol Ligi (CBL) Türkiye Şampiyonası'nda da ikinci şampiyonluğunu kazandı. Antalya’da düzenlenen ve 31 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada, Yıldız Holding’in başarılı ekibi, Ankara temsilcisi HAVELSAN'ı finalde yenerek Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

Turnuvada üstün bir performans sergileyen Yıldız Holding Basketbol Takımı oyuncularından Canberk Uzunkaya MVP (En Değerli Oyuncu) seçilirken, Sinan Mete Taygan Sayı Kralı, Abdurrahman Aksu ise Asist Kralı oldu.

'BAŞARI BİR SONUÇ DEĞİL, BİR YOLCULUKTUR'

Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın, Potanın Yıldızları’nın çifte şampiyonluk sevincini tüm Yıldız Holding çalışanları adına paylaştıklarını belirtti. Aydın, “Bu sezon İstanbul’da şampiyon olarak bizi gururlandıran Yıldız Holding Basketbol Takımımız, Antalya’da gerçekleşen Şirketler Arası Basketbol Ligi (CBL) Türkiye Şampiyonasını da başarıyla tamamladı. Başarı bir sonuç değil, bir yolculuktur. Takımımız da ekip ruhu ve daima daha iyisini hedefleyen istikrarlı performanslarıyla sürdürülebilir bir başarı örneği sergiliyor” dedi.

Yıldız Holding’in global ölçekte 80 bin çalışanıyla daha iyiyi hedeflediğini ve her alanda çıtayı yükselttiğini vurgulayan Aydın, kurumsal değerlerini temsil eden Potanın Yıldızları’nı on yıllık mücadelelerinden dolayı bir kez daha kutladı.

Yıldız Holding Basketbol Takımı'nın bu başarısı, şirket içindeki takım ruhu ve sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu. Şampiyonluk, Yıldız Holding çalışanları arasında büyük bir sevinçle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN