Portekiz'in süper yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Anlaşma an meselesi: 131 gol 97 asist...

Portekiz'in süper yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Anlaşma an meselesi: 131 gol 97 asist...

Yeni sezonda beşinci yıldızı hedefleyen Galatasaray, bombayı patlatıyor. Aslan, Portekiz'in süper yıldızını kadrosuna katmak için resmen geri sayıma geçti.

Yeni sezonda 25. şampiyonluğa ulaşmayı ve beşinci yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Portekiz'in süper yıldızına kancayı taktı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, yeni sezonda Avrupa'da başarı ve Süper Lig'de beşinci yıldızı hedefliyor. Aslan, bu hedef doğrultusunda Portekiz'in süper yıldızını gözüne kestirdi.

Yeni sezonda Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi'nde play-off turundan başlayacak olan Galatasaray, gözünü Portekiz'e dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, Portekiz devi Benfica formasını terleten Portekizli süper yıldız Rafa Silva'yı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Portekiz deviyle olan sözleşmesi sona eren yıldız oyuncunun sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı ileri sürüldü. Transferin, bitmeye çok yakın olduğu iddia edilirken golcü oyuncunun yeni sezonda Galatasaray formasını terletmesine kesin gözüyle bakkılıyor.

Aslan'ın 30 yaşındaki yıldız oyuncuya 3 yıllık sözleşme teklifi yaptığı iddia edildi. 2016 yılından bu yana Benfica formasını terleten Portekizli yıldız, bu sezon 52 maçta görev alırken takımına 22 gol 15 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca toplamda 501 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 131 gol 97 asiste imza attı. Aslan'ın bu transferi kısa süre içerisinde bitirmesi ve resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Rafa - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN