Okan Buruk'un hayalleri suya düştü! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı. 25 milyon euroyu masaya koydular

Okan Buruk'un hayalleri suya düştü! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı. 25 milyon euroyu masaya koydular

Fenerbahçe'de gelecek sezon için kadro çalışmaları başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun takımın başına gelmesiyle transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertliler sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Okan Buruk'un hayalleri suya düştü! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı. Fransız yıldız için 25 milyon euroyu masaya koydular. Başkan Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı Galatasaray'a şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de başkanlık heyecanı sürüyor. Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında geçen kıyasıya yarışta sonuçlar merakla beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertliler bombayı patlattı. Teknik direktör Okan Buruk'un hayalleri suya düştü! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı. Dünyaca ünlü yıldız imza atmak üzere. 25 milyon euroyu masaya koydular. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray'ın uzun zamandır yakından ilgilendiği Atletico Madrid'in 33 yaşındaki dünyaca ünlü forveti Antoine Griezmann transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin Fransız yıldız ile masaya oturduğu iddia edildi. Cimbom'un transferini bitirmek istediği süper yıldızın maliyeti belli olurken Jose Mourinho'nun oyuncuyla görüştüğü belirtildi.

yeni-proje-2024-06-09t113600-350.jpg

OKAN BURUK'UN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Başarılı teknik direktör Okan Buruk ile tekrardan 2 yıllık sözleşme uzatan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Atletico Madrid'in süper yıldızı Antoine Griezmann'ın peşine düştü. Sportif direktör Cenk Ergün'ün piyasa değeri 25 milyon euro olan 33 yaşındaki hücum oyuncusu için İspanyol devi ile ilk teması kurduğu vurgulanıyor. Ancak Fenerbahçe'nin de devreye girdiği ortaya çıktı.

25 MİLYON EUROYU ÖDEMEYE HAZIRLAR

Atletico, 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fransız futbolcu için 12 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Fenerbahçe ise Fransız yıldıza 25 milyon euroyu vermeye hazır.

yeni-proje-2024-06-09t113614-178.jpg

Geride bıraktığımız sezonda 48 resmi maça çıkan Griezmann, 24 gol ve 8 asistlik katkısıyla dikkat çekti. Santrfor, forvet arkası ve kanat bölgelerinde görev yapabilen yıldız oyuncunun Atletico Madrid'deki sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN