Okan Buruk'tan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran İlkay Gündoğan açıklaması

Okan Buruk'tan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran İlkay Gündoğan açıklaması

Galatasaray ile olan sözleşmesini iki yıl uzatan Okan Buruk, İlkay Gündoğan açıklamasıyla sarı-kırmızılı camiada büyük heyecan yarattı.

Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleştirilen imza töreninde Okan Buruk ile nikah tazeledi. Tecrübeli teknik adam iki yıl daha sarı-kırmızılı ekibi çalıştıracak. İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buruk, İlkay Gündoğan açıklamasıyla sarı-kırmızılı camiada büyük bir heyecan yarattı.

Galatasaray ile üst üste ikinci kez Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekip ile olan sözleşmesini iki yıl uzattı. İmza törenine Okan Buruk'un İlkay Gündoğan açıklaması damga vurdu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buruk, Barcelona formasını terleten İlkay Gündoğan'ın iyi bir Galatasaray taraftarını olduğunu vurguladı. İlkay Gündoğan'ın gelecek sezon sonunda Barcelona'dan ayrılabileceğini vurgulayan Buruk, "İlkay çok üst düzey bir oyuncu. Herkes onu ister ama benim bildiğim Barcelona'da 1 sene daha devam edeceği. İlkay hem iyi bir Galatasaraylı, hem de kişilik ve karakter olarak üst düzey bir oyuncu" dedi.

33 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Barcelona forması altında 51 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 5 gol 14 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN