Okan Buruk mutlu sona çok yakın! 35 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a imzayı atıyor. Hızına yetişebilen yok, hayırlı olsun

Okan Buruk mutlu sona çok yakın! 35 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a imzayı atıyor. Hızına yetişebilen yok, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi başladı. Kadrosuna ufak dokunuşlarla ilerlemek isteyen Galatasaray bombayı patlattı. Okan Buruk mutlu sona çok yakın! 35 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a imzayı atıyor. Hızına yetişebilen yok, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da transfer mesaisi başladı. Kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak eksikliklerini kapatmak isteyen sarı-kırmızılılar, transfer bombalarını üst üste patlatıyor. Teknik direktör Okan Buruk mutlu sona çok yakın! 35 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a imzayı atıyor. Hızına yetişebilen yok. İngiliz devi ile masaya oturuldu, hayırlı uğurlu olsun.

35 MİLYON EUROLUK YILDIZ GALATASARAY'A İMZAYI ATIYOR

Galatasaray'da uzun bir süredir sağ bek için doğru bir isim aranıyordu. Sarı-kırmızılı yönetiminin uzun süredir yakından ilgilendiği Aaron Wan-Bissaka, sonunda imzayı atıyor. 2025 yılına kadar Manchester United ile sözleşmesi bulunan Bissaka için pazarlık sürecinde de büyük bir aşama kaydedildi.

yeni-proje-82.jpg

OKAN BURUK MUTLU SONA ÇOK YAKIN!

Teknik direktör Okan Buruk da Manchester United forması giyen sağ bekin transferini çok istiyor. Hayalini kurduğu oyuna büyük etki edeceğini düşündüğü oyuncuyu ilk sıraya yazan Buruk, süreci yakından takip ediyor.

yeni-proje-81.jpg

Bissaka geçen sezon tüm kulvarlarda toplamda 30 maça çıkmıştı. 2019'da Crystal Palace'tan 55 milyon euroya transfer edilen 26 yaşındaki futbolcunun bu yaz satış listesine konulması beklenirken Galatasaray'ın bu fırsatı kaçırmak istemediği vurgulandı. Manchester United'da 5. sezonunu tamamlayan Aaron Wan Bissaka 190 resmi maçta 2 kez rakip ağları sallarken, 13 kez takım arkadaşlarını golle buluşturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN