Okan Buruk canlı yayında Fenerbahçe'yi hedef aldı! 'Şampiyon olmadan...'

Okan Buruk canlı yayında Fenerbahçe'yi hedef aldı! 'Şampiyon olmadan...'

Şampiyon Galatasaray'ın tecrübeli teknik adamı Okan Buruk, sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'yi canlı yayında hedef aldı.

Süper Lig'i 102 puanla şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da Okan Buruk, canlı yayında Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Buruk'un Sarı-Lacivertli ekibe yönelik açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Süper Lig'de üst üste ikinci kez mutlu sona ulaşan Galatasaray'da Okan Buruk, DHA'nın sorularını yanıtladı. Başarılı teknik adam canlı yayında ligi ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'yi hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Buruk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

SENEYE DE MAYISLAR BİZİM

Geçen sene özelinde inanılmaz bir yarış oldu. Fenerbahçe'ye 99 puan alacaksınız ama ikinci olacaksınız deseler inanmazlardı. Hep daha iyisini yapabilecek bir takım var, Galatasaray. İki takım da başarılı oldu. Bir takım ikinci olduğu için başarısız değil. İki takım da çok başarılı oldu. Hakkını vermek gerek. Burada özellikle Galatasaray'ın ruhunda olan, Galatasaray hep kazanan takımdır. Bu tip son virajları çok konsantre döner. Hep mayıslar bizimdir dedik, mayıslar bizim oldu. Seneye de mayıslar bizim olacak. Tüm kalbimle inanıyorum.

ŞAMPİYON OLMADAN KUTLAYANLAR VAR

Dediğim gibi, mayısı bitirdik, kutlamaları da bitirdik. Şunu da net anlamak lazım, Galatasaray bir sene önce de şampiyon oldu. Bir sonraki sene şampiyon olduğunuzda kutlamalar yine oluyor ama aynı heyecanda ve uzunlukta olmuyor. Kutlamadan çok, şampiyonluğu seven bir takımız. Şampiyonluk, mutluluk çok önemli ama her şey insani. Geliyor, kazanıyorsunuz, mutlu oluyorsunuz, belli bir şeyden sonra rutine dönüşüyor. Çok uzun sene şampiyon olmayan takım olsa çok daha farklı olur. Şampiyon olmadan da kutlayanları görüyorsunuz. Şampiyonluğu kutlamak ilk gün önemli ama sonra oyuncular tatile gidiyor, milli oyuncular farkına varmadan milli takıma gittiler. Biz transfer çalışmalarına başladık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN