Jose Mourinho ilk bombayı patlatıyor! Fenerbahçe'ye 32 milyon euroluk orta saha!

Jose Mourinho ilk bombayı patlatıyor! Fenerbahçe'ye 32 milyon euroluk orta saha!

Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, 32 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Dün akşam yapılan seçimde yeni başkanını seçen Fenerbahçe, transfer operasyonuna başladı. Portekizli efsane teknik adam Jose Mourinho ile 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Sarı-Lacivertli ekip, gözünü 32 milyon euroluk orta saha oyuncusuna dikti.

Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in yanına kaliteli bir takviye yapmayı hedefleyen Sarı-Lacivertli ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, İngiliz devi Tottenhham formasını terleten Pierre-Emile Højbjerg için düğmeye bastı.

Pierre-Emile Højbjerg - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Fotomaç'ın İngiliz basınından aktardığına göre; Fenerbahçe, İngiliz devi Tottenham formasını terleten Pierre-Emile Højbjerg'i transfer gündemine aldı. Jose Mourinho'nun ilk transferinin Højbjerg olacağı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon görev aldığı 39 karşılaşmada skor ve asit katkısı sunamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN