Hasan Arat transfer müjdelerini peş peşe veriyor! Beşiktaş'a 45 milyon euroluk forvet geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Hasan Arat transfer müjdelerini peş peşe veriyor! Beşiktaş'a 45 milyon euroluk forvet geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar transfer mesaisine devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Hasan Arat transfer müjdelerini peş peşe veriyor! Beşiktaş'a 45 milyon euroluk forvet geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, yeni sezon öncesi çalışmalara başladı. Yaz transfer dönemine bomba gibi giren siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile bu sene şampiyonluk yaşamak isteyen Kara Kartal, yılın bombasını patlattı. Başkan Hasan Arat transfer müjdelerini peş peşe veriyor! Beşiktaş'a 45 milyon euroluk forvet geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

HASAN ARAT TRANSFER MÜJDELERİNİ PEŞE PEŞE VERİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar aradığı forveti buldu. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Benfica'nın yıldız oyuncusu David Neres için harekete geçti. Benfica'dan Rafa Silva'yı kadrosuna katan Beşiktaş, Portekiz ekibinden bir ismi daha gözüne kestirdi.

yeni-proje-2024-07-17t123919-480.jpg

BEŞİKTAŞ'A 45 MİLYON EUROLUK FORVET GELİYOR! HAYRILI UĞURLU OLSUN

Beşiktaş, Benfica'dan David Neres transferi için harekete geçti. Haberde siyah beyazlı takımın 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için henüz resmi bir teklif sunmadığı belirtildi. Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı çok istediği ve kısa süre içinde Benfica'nın kapısını çalacağı ifade edildi.

yeni-proje-2024-07-17t123930-559.jpg

Sao Paulo, Shakhtar, Ajax ve Benfica formaları terleten tecrübeli oyuncunun piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösteriliyor. Kariyeri boyunca 281 maça çıkan Neres, 74 gol ve 69 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN