Gaziantep FK'da Selçuk İnan sesleri

Gaziantep FK'da Selçuk İnan sesleri

Trendyol Süper Lig'de küme düşme hattında yer alan Gaziantep FK, Marius Sumudica ile yollarını ayırmıştı. Kırmızı-Siyahlılar, Sumudica'dan boşalan teknik direktörlük görevine Selçuk İnan'ı getirmeye hazırlanıyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de çıktığı 28 maçta topladığı 28 puanla 18. sırada yer alan Gaziantep FK, kötü gidişatın sorumlusu olarak gördüğü teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırmıştı. Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Kırmızı-Siyahlılar, Sumudica'nın yerine sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Gazeteci Salim Manav'ın haberine göre; Gaziantep FK, teknik direktörlük görevi için Selçuk İnan ile büyük ölçüde anlaştı. Genç çalıştırıcının önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

Türk futbolunun efsane isimlerinden Selçuk İnan, 2022-2023 sezonunda Kasımpaşa'da teknik direktörlük macerasına başlamıştı. Genç isim, buradaki görev sürecinde çıktığı 13 maçta 0,85 puan ortalaması tutturabilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN