Galatasaraylıları telaş sardı: İcardi için kimse bunu beklemiyordu! Arjantinli yıldız hakkında sürpriz gelişme...

Galatasaraylıları telaş sardı: İcardi için kimse bunu beklemiyordu! Arjantinli yıldız hakkında sürpriz gelişme...

Kış transfer döneminde Nicolo Zaniolo, Sam Adekugbe ve Kaan Ayhan'ı kadrosuna katan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere. Cimbom'un Arjantinli golcüsü Icardi'nin sarı-kırmızılı ekibe veda edeceği öne sürüldü.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremlerin ardından Spor Toto Süper Lig'e 3-4-5 Mart'a kadar ara verilirken kış transfer sezonu da 1 Mart'a kadar uzatılmıştı. Takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken Galatasaray'ın golcüsü Icardi hakında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Kış transfer döneminde Nicolo Zaniolo, Sam Adekugbe ve Kaan Ayhan transferleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da Arjantinli golcü Icardi hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

Sezon başında Fransız devi PSG'den kiralık olarak sarı-kırmızılı ekibe imza atan golcü futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesini sonlandırmak istediği ve Brezilya ekibi Internacional'e transfer olmak istediği öne sürüldü.

Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde Galatasaray tarihine geçti | Goal.com Türkçe

SÜRPRİZ İDDİA

Arjantinli futbolcunun transferinde sona gelindiği kaydedilirken, Icardi'nin Wanda Nara ve çocuklarıyla daha fazla vakit geçirebilmek için Brezilya'ya gitmek istediği aktarıldı. Konuyla ilgili Galatasaray'dan henüz bir açıklama gelmezken, taraftarlar durumu sosyal medyada endişeyle karşıladı.

Yaz transfer döneminin son günlerinde Galatasaray'a transfer olan Arjantinli golcü sarı-kırmızılı formayı 13 maçta terletirken takımına 9 gol 6 asistlik katkı sundu.

Screenshot_6

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN