Galatasaray'ın kasası dolup taşacak! Okan Buruk'un 24 yaşındaki jokerine astronomik teklif. İtalya devine gidiyor

Galatasaray'ın kasası dolup taşacak! Okan Buruk'un 24 yaşındaki jokerine astronomik teklif. İtalya devine gidiyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi devam ederken flaş bir teklif geldi. Taraftarlar bu transfer haberi ile heyecana boğulacak. Galatasaray'ın kasası dolup taşacak! Okan Buruk'un 24 yaşındaki jokerine astronomik teklif. İtalya devine gidiyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon rekor puana ulaşarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Takımdan ayrılacakların listesi belli olurken yönetime sürpriz bir teklif geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu transfer ile heyecana boğulacak. Galatasaray'ın kasası dolup taşacak! Teknik direktör Okan Buruk'un 24 yaşındaki jokerine astronomik teklif. İtalya devine gidiyor

OKAN BURUK'UN JOKERİNE ASTRONOMİK TEKLİF

Galatasaray'da takımdan gidecek oyuncuların listesi belli olurken sürpriz bir teklif geldi. Akşam'da yer alan habere göre, sarı-kırmızılıların jokeri olan ve kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynayan Barış Alper Yılmaz'a bir talip daha çıktı. Milli oyuncuyu, Çizme'den Bologna istiyor. İtalya devinin parayı gözden çıkardığı ifade edildi.

yeni-proje-2024-06-05t100653-451.jpg

İTALYA DEVİ BU TRANSFERDE ISRARCI! GALATASARAY'IN KASASI DOLUP TAŞACAK

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Barış Alper Yılmaz için Bologna'nın devrede olduğunu bildirdi. Thiago Motta ile harika bir sezon geçiren Bologna, Serie A'da sezonu 5. sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi biletini kaptı. Thiago Motta ile vedalaşacak olan Bologna, teknik direktörlük görevine Vincenzo Italiano'yu getiriyor. Italiano bu sezon Fiorentina ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde final oynamış ve Olympiakos'a kaybetmişti.

yeni-proje-2024-06-05t100704-903.jpg

Bu sezon tüm kulvarlarda 55 maça çıkıp 3402 dakika süre alan Barış Alper Yılmaz 7 gol, 12 asistlik istatistik yakaladı. 24 yaşındaki Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN