Galatasaray'dan yüzyılın transferi! 65 milyon euroluk dünya starı İstanbul'a geliyor. Ada ekibi onayladı, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'dan yüzyılın transferi! 65 milyon euroluk dünya starı İstanbul'a geliyor. Ada ekibi onayladı, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılı yönetim, transfer çalışmalarına başladı. Özellikle hücum hattını güçlendirmek isteyen Aslan, yıldız oyuncuya gözünü dikti. Galatasaray'dan yüzyılın transferi! 65 milyon euroluk dünya starı İstanbul'a geliyor. Ada ekibi onayladı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar müjdeli haberi verdi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'dan yüzyılın transferi! 65 milyon euroluk dünya starı İstanbul'a geliyor. Ada ekibi onayladı, hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY'DAN YÜZYILIN TRANSFERİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer mesaisine devam eden sarı-kırmızılılar yılın transfer haberini patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Chelsea forması giyen Raheem Sterling'i kadrosuna katmak için yeniden çalışmalara başladığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı ekibin uzun zamandır yıldız oyuncu ile ilgilendiği biliniyordu.

yeni-proje-2024-07-12t105228-675.jpg

65 MİLYON EUROLUK DÜNYA STARI İSTANBUL'A GELİYOR! ADA EKİBİ ONAYLADI, HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yönetimin 29 yaşındaki futbolcu ile yakın temas halinde olduğu da belirtildi. Sterling daha önce Liverpool ve Manchester City formalarını da giydi. Tecerübeli oyuncunun Maviler ile sözleşmesi Haziran 2027'de sona erecek.

yeni-proje-2024-07-12t105250-252.jpg

Raheem Sterling geçtiğimiz sezon çıktığı 43 maçta 10 gol ve 8 asiste imza attı. İngiliz oyuncunun bonservis değeri ise 35 milyon Euro olarak biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN