Galatasaray'dan takımı gençleştirecek formül! 21 yaşındaki yıldız imzayı attı. Dursun Özbek 6 milyon euroya getiriyor

Galatasaray'dan takımı gençleştirecek formül! 21 yaşındaki yıldız imzayı attı. Dursun Özbek 6 milyon euroya getiriyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yeni sezonda kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan takımı gençleştirecek formül! 21 yaşındaki yıldız imzayı attı. Dursun Özbek 6 milyon euroya getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı takıma transfer eden sarı-kırmızılılarda gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan takımı gençleştirecek formül! 21 yaşındaki yıldız imzayı attı. Başkan Dursun Özbek 6 milyon euroya getiriyor.

GALATASARAY'DAN TAKIMI GENÇLEŞTİRECEK FORMÜL

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle stoper hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılarda yeni hedef belirlendi. Bu mevki için birçok oyuncu ile görüşen Aslan, Elias Jelert için teklif yaptı. Takvim'in haberine göre; Galatasaray'ın resmi teklif yaptığının açıklandığı Elias Jelert, FC Kopenhag'ın Lyngby ile deplasmanda oynadığı ve 2-0 kazandığı ilk lig maçında süre alamadı.

yeni-proje-2024-07-24t114941-038.jpg

21 YAŞINDAKİ YILDIZ İMZAYI ATTI! DURSUN ÖZBEK 6 MİLYON EUROYA GETİRİYOR

Jelert'in yerine Meksika'dan transfer edilen Rodrigo Huescas forma giydi. TV2 Sport'un yorumcusu Lars Jacobsen, Aslan'ın listesindeki Elias Jelert için, "Yedek kalmasının ana nedeni transfer olmaya hazırlanması" değerlendirmesini yaptı. 21 yaşındaki Danimarkalı futbolcunun kontratı 30 Haziran 2027 tarihine kadar devam ediyor. Futbolcunun, kulüplerin anlaşmasını beklediği belirtiliyor.

yeni-proje-2024-07-24t114953-861.jpg

Sağ bek ve orta saha transferlerine yoğunlaşan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'ten bir açıklama geldi. Takıma ciddi katkı sağlayacak transferler için çalıştıklarını dile getiren Özbek, "Çok yakında transferle ilgili gerekli açıklamaları yapacağız" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN