Galatasaray'dan İngiltere çıkartması! Okan Buruk yeni kanatlarını buldu. Dursun Özbek 40 milyon euro verip alacak

Galatasaray'dan İngiltere çıkartması! Okan Buruk yeni kanatlarını buldu. Dursun Özbek 40 milyon euro verip alacak

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar yaz transfer dönemini iyi geçirmek istiyor. Özellikle kanatlara takviye yapmak isteyen Aslan istediği yıldızları buldu. Galatasaray'dan İngiltere çıkartması! Okan Buruk yeni kanatlarını buldu. Dursun Özbek 40 milyon euro verip alacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Elindeki kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyon olmak isteyen sarı-kırmızılılardan ilk hamle geldi. Galatasaray'dan İngiltere çıkartması! Okan Buruk yeni kanatlarını buldu. Dursun Özbek 40 milyon euro verip alacak.

GALATASARAY'DAN İNGİLTERE ÇIKARTMASI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılarda iki transfer haberi birden geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Chelsea formasını giyen Carney Chukwuemeka ve Lesley Ugochukwu'yu listesine dahil ettiği öğrenildi. İngiliz ekibinin geniş kadrosunda geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan 20 yaşındaki iki futbolcuyla ilgili araştırmalar yapıldığı ve teknik direktör Okan Buruk'un onay vermesi durumunda resmi girişimlerin başlayacağı belirlendi.

yeni-proje-2024-07-11t073721-101.jpg

OKAN BURUK YENİ KANATLARINI BULDU! DURSUN ÖZBEK 40 MİLYON EURO VERİP ALACAK

Chelsea'nin geçen sezon başında Rennes'den 27 milyon Euro'ya transfer ettiği Lesley Ugochukwu 12 maçta sadece 297 dakika forma giyebildi. 2022 yılında Aston Villa'dan 18 milyon Euro'ya Chelsea'ye giden Chukwuemeka da geçen sezon Premier Lig'de 9 maçta 223 dakika sahada kalabildi.

yeni-proje-2024-07-11t073744-885.jpg

Her iki futbolcunun da ortak özellikleri güçlü fizikleri ve çok dinamik olmaları. Buruk "evet" derse Chukwuemeka ve Ugochukwu'dan birisinin satın alma opsiyonuyla kiralanması için Chelsea ile görüşmeleri başlayacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN