Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 32 milyon euroluk transfer çalımı! Kanarya istedi Galatasaray devreye girdi...

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 32 milyon euroluk transfer çalımı! Kanarya istedi Galatasaray devreye girdi...

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan 32 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor.

Aslan, gelecek sezonun kadro planlamasını yaparken orta sahaya yapacağı takviyeyle taraftarlarını heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların radarına giren isim, Tottenham Hotspur'un Danimarkalı yıldızı Pierre-Emile Höjbjerg.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Bayern Münih altyapısında yetiştikten sonra Schalke 04, Augsburg, Southampton ve Tottenham gibi önemli kulüplerde forma giydi. Özellikle Tottenham'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Höjbjerg, güçlü fiziği, oyun zekası ve liderlik özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un da onay verdiği bu transfer için kulüp yönetimi, Höjbjerg'in Tottenham ile olan sözleşmesinin son senesinde olmasını fırsat bilerek harekete geçti. Ancak sarı-kırmızılıların bu transferdeki en büyük rakibi, Fenerbahçe. İki ezeli rakip, Danimarkalı yıldız için kıyasıya bir rekabete girmiş durumda.

Pierre-Emile Højbjerg'in menajerinden transfer açıklaması | Transfermarkt

Höjbjerg'in Galatasaray'a transferi gerçekleşirse, sarı-kırmızılılar orta sahada önemli bir güç kazanacak. Danimarkalı oyuncunun hem savunma hem de hücum yönüne katkı sağlaması bekleniyor. Ayrıca tecrübesi ve liderlik özellikleriyle de takıma olumlu etkisi olacağı düşünülüyor.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 32 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Transferin gerçekleşmesi için Höjbjerg'in son kararını vermesi bekleniyor. Taraftarlar ise sosyal medyada heyecanlarını dile getirerek, Danimarkalı yıldızı takımlarında görmek istediklerini belirtiyorlar.

Galatasaray cephesinin bu transfer için son derece kararlı olduğu öne sürüldü. Yönetim, hem oyuncuyu hem de kulübü ikna etmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN