Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Arjantinli yıldız imzayı attı geliyor

Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Arjantinli yıldız imzayı attı geliyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Son olarak gelen transfer haberi taraftarları ayağa kaldırdı. Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Arjantinli yıldız imzayı attı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takım düzenini bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılar sürpriz bir gelişmeye imza attı. Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Arjantinli yıldız imzayı attı geliyor.

GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Kadrosunu güçlendirerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak isteyen sarı-kırmızılılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Beşiktaş'ın transferi için yoğun uğraş verdiği Angel Di Maria'nın peşinde olduğu iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-15t101525-948.jpg

HASAN ARAT'IN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ! ARJANTİNLİ YILDIZ İMZAYI ATTI GELİYOR

Sarı kırmızılıların, Arjantinli oyuncuyu renklerine bağlamak için devreye girdiği öne sürüldü. 36 yaşındaki yıldızın Arjantin ile Kupa Amerika'yı kazanması sonrası transfer kararını da 4-5 gün içinde vereceği aktarıldı. Yönetimin, tecrübeli futbolcuya ciddi bir yıllık ücret önerdiği iddia edildi. Ayrıca Di Maria'ya 2+1 yıllık sözleşme teklif edildiği öne sürüldü.

yeni-proje-2024-07-15t101538-386.jpg

Di Maria'nın ise gelen birçok teklifi değerlendirdiği ve transfer kararını vermek üzere olduğu belirtildi. Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın yaptığı teklifi üzerine çıktığı ve Di Maria'nın Türkiye'ye gelmesi halinde sarı kırmızılı formayı giyeceği ileri sürüldü. 1.78 boyundaki sağ kanat kariyerinde Real Madrid, Juventus, PSG, Manchester United ve Rosario Central gibi takımlarda da forma giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN