Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Görevi bırakıyor: Bunu kimse beklemiyordu...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Görevi bırakıyor: Bunu kimse beklemiyordu...

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanarak şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Süper Lig'in son haftasında konuk olduğu Konyaspor'u mağlup ederek Okan Buruk yönetimindeki ikinci, toplamda ise 24. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sarı-kırmızılı ekipteki bu ayrılık taraftarları üzüntü içerisinde bıraktı.

Gazeteci Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminde Sportif A.Ş. Başkanvekili olarak görev yaparak yıldız isimlerin takıma katılmasına büyük rol oynayan Erden Timur, görevi bırakma kararı aldı.

Timur'un önümüzdeki sezon yapılacak transferlere karışmayacağı belirtildi. Son dönemde sarı-kırmızılı ekibe yıldız isimleri kazandırarak taraftarların sevgilisi haline gelen Timur'un önümüzdeki günlerde konuyla ilgili olarak açıklama yayınlaması bekleniyor. Timur'un ayrılık kararı sarı-kırmızılı taraftarlarda derin üzüntü yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN