Galatasaray'da deprem! Kerem Aktürkoğlu yuvadan uçtu: İşte yeni takımı

Galatasaray'da deprem! Kerem Aktürkoğlu yuvadan uçtu: İşte yeni takımı

Galatasaray taraftarını üzen ayrılık gerçekleşti. Sarı kırmızılı ekibin vazgeçilmez sol orta saha oyuncusu Kerem Aktürkoğlu yuvadan uçtu. Yeni takımı belli olan Aktürkoğlo, o rakama transfer olacak. İşte transfer detayları...

BURAK ÖZTOPRAK

Galatasaray'da istediği performansı sağlayamayan ve mutsuz olan Kerem Aktürkoğlu, kariyerine o takımda devam edecek. Yuvadan uçan Aktürkoğlu, o bonservis bedelliyle transfer olacak. İşte Kerem Aktrükoğlu'nun yeni takımı...

İMZALAR YARIN ATILACAK

Bir süredir Galatasaray'da mutsuz olduğu bilinen Milli Futbolcu Kerem Aktürkoğlu, bugün Galatasaray'la olan ilişkisini tamamen kesti. Genç futbolcu yeni takımıyla yarın anlaşma imzalayacak.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı takıma veda ediyor. Portekiz devi Benfica, Kerem Aktürkoğlu ile her konuda anlaşmaya vardı. Başarılı oyuncu ve temsilcisi Cenk Melih Yazıcı, sağlık kontrolleri ve resmi imza için Lizbon’a doğru yola çıktı.

633d4385e4bfdd1838aec8b9.webp

BONSERVİS BEDELİ AÇIKLANDI

Benfica, Kerem Aktürkoğlu’nun transferi için Galatasaray’a 11 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu transferle birlikte Kerem, kariyerinde yeni bir sayfa açarken, Galatasaray da genç yıldızının Avrupa’nın köklü kulüplerinden birine transfer olmasını sağlayarak önemli bir gelir elde etmiş olacak.

Galatasaray taraftarları için Kerem’in vedası buruk bir anı olacak, ancak bu transfer Türk futbolunun uluslararası arenadaki temsil gücünü bir kez daha ortaya koyuyor. Benfica’nın Kerem Aktürkoğlu’nu kadrosuna katması, Portekiz ekibinin hücum hattına büyük bir güç katacak. Sarı-kırmızılı formayla gösterdiği performansla adından söz ettiren Kerem’in, Benfica’da da başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN