Galatasaray'a 68 milyon euroluk orta saha! Aslan bombayı patlatıyor! 53 gol 46 asist...

Galatasaray'a 68 milyon euroluk orta saha! Aslan bombayı patlatıyor! 53 gol 46 asist...

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray, 68 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezonda orta sahasını güçlendirme kararı alan Galatasaray, 68 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir takım kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Belçikalı golcü Batshuayi ile anlaşmaya vararak ilk transferini gerçekleştiren Galatasaray, ikinci bombayı da patlatmak için kolları sıvadı. Geçen sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, yılın transferi için sefere çıktı. Sportif direktör Cenk Ergün EURO 2024'te İsviçre formasını terleten Granit Xhaka'yı tribünden takip etti.

Cimbom'un, bonservisi Alman devi Bayern Leverkusen'de bulunan orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için Leverkusen'e resmi teklif sunacağı iddia edildi.

Granit Xhaka: Frau, Gehalt, Bruder, Religion & die 34

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 68 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

İsviçreli orta saha oyuncusu geçen sezon Leverkusen forması altında 51 karşılaşmada görev alırken takımına 4 gol 2 asistlik katkı sundu. Yıldız orta saha oyuncusu futbol kariyeri boyunca ise 600 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 53 gol 46 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN