Galatasaray'a 58 milyon euroluk savunmacı! Aslan Şampiyonlar Ligi için bombayı patlatıyor...

Galatasaray'a 58 milyon euroluk savunmacı! Aslan Şampiyonlar Ligi için bombayı patlatıyor...

Yeni sezonda beşinci yıldızı ve Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı hedefleyen Galatasaray, 58 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de 24. zaferini elde eden Galatasaray, yeni sezonda 5. yıldızı takmayı ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefliyor. Aslan, bu hedef doğrultusunda gözünü 58 milyon euroluk savunma oyuncusuna dikti.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig zaferini elde ederek şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takviye operasyonuna başlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen Galatasaray, önceliğini savunma hattına verdi.

Sportcell'in haberine göre; Galatasaray, İngiliz devi Tottenham formasını terleten Brezilyalı savunma oyuncusu Emerson Royal'i kadrosuna katmayı hedefliyor. Savunmanın sağında görev alan Brezilyalı futbolcu bu sezon görev aldığı 24 karşılaşmada 1 gole imza attı.Galatasaray'ın sağına Emerson Royal

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 25 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 58 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Sarı-kırmızılı ekibin kısa süre içerisinde bu transfer için somut adımlar atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN