Galatasaray yeni savunmacısını Fransa'da buldu! Aslan'a 12 milyon euroluk golcü savunmacı: 47 gol 32 asist...

Galatasaray yeni savunmacısını Fransa'da buldu! Aslan'a 12 milyon euroluk golcü savunmacı: 47 gol 32 asist...

Yeni sezonda beşinci yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti. Aslan, 12 milyon euroluk golcü savunmacıyı kadrosuna katmak için temaslara başladı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşarak Süper Lig'deki şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray, yeni savunmacısını Fransa'da buldu. Aslan, 12 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezonda Devler Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek olan Galatasaray, yaz transfer döneminde önceliğini savunma hattına verdi. Sacha Boey'in takımdan ayrıldığı günden bu yana sağ bek arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, gözünü Fransa'ya dikti.

Geçtiğimiz sezonu Okan Buruk yönetiminde 102 puanla şampiyon olarak tamamlayarak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Galatasaray, transfer operasyonuna başladı.

Gazeteci Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Savunma hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, Fransız ekibi Marsilya formasını terleten Jonathan Clauss'a kancayı taktı.

Sarı-kırmızılı ekibin Fransa Milli Takımı kampında yer alan oyuncu ile görüntülü görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü. Aslan'ın Marsilya ile de temaslara başladığı iddia edildi. 31 yaşındaki Fransız oyuncunun Marsilya'dan ayrılma konusunda istekli olduğu belirtildi.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, bu sezon Marsilya forması altında 43 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 5 gol 12 asiste imza attı. Fransız savunma oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 355 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 47 gol 32 asiste imza attı.

Jonathan Clauss - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN