Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Dursun Özbek 21 yaşındaki dünya yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Dursun Özbek 21 yaşındaki dünya yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yaz transfer dönemine hızlı giriş yapan sarı-kırmızılılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Dursun Özbek 21 yaşındaki dünya yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon her kulvarda puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Takıma birçok takviyede bulunan sarı-kırmızılılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Başkan Dursun Özbek 21 yaşındaki dünya yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY YENİ SACHA BOEY'İ BULDU

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılarda yeni bir transfer müjdesi geldi. A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, sağ bek bölgesine Guela Doue'yi transfer etmek üzere. Rennes ile 6 milyon Euro karşılığında anlaştığı öğrenilen Aslan'ın, yaptığı sözleşmede ayrıca 2 milyon Euro'luk bonus maddesi yer alacak.

yeni-proje-2024-07-20t114539-255.jpg

DURSUN ÖZBEK 21 YAŞINDAKİ DÜNYA YILDIZINI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Fildişi Sahilli sağ bekin kontrat süresinin ise 4 yıl olduğu öğrenildi. Doue, sezon başına 1.2 milyon euro kazanacak. Genç oyuncunun kısa süre içerisinde İstanbul'da olması bekleniyor. Diğer yandan Cimbom yeni bir takviyeye hazırlanıyor.

yeni-proje-2024-07-20t114555-119.jpg

Cimbom'un Adrien Rabiot'yu kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi. Cimbom'un Adrien Rabiot'yu kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN