Galatasaray yeni orta sahasını İspanya'da buldu! Aslan'a 25 milyon euroluk orta saha...

Galatasaray yeni orta sahasını İspanya'da buldu! Aslan'a 25 milyon euroluk orta saha...

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda orta sahasını güçlendirme kararı alan Galatasaray, 25 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı. Aslan, gözünü İspanya'ya dikti.

Sezonun ilk resmi maçında 3 Ağustos'ta Beşiktaş ile Süper Kupa'da şampiyonluk mücadelesi verecek olan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Elias Jelert ve Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, bu kez de25 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Galatasaray, orta saha transferi için kolları sıvadı. Geçen sezon Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira dışındaki orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, yeni sezonda önceliğini bu pozisyona verdi.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, İspanyol ekibi Real Betis formasını terleten Johnny Cardoso'nun peşine düştü. Sarı-kırmızılı ekibin, güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan defansif orta sahayı kadrosuna katmayı amaçladığı öne sürüldü.

Galatasaray'dan rekor teklif - Johnny Cardoso için 18 milyon € gözden çıkarıldı | Transfermarkt

Sarı-kırmızılı ekibin, ilerleyen günlerde ABD'li orta saha oyuncusu için Betis'e teklif yapacağı iddia edildi. 22 yaşındaki yıldız orta saha geçtiğimiz sezon Betis forması altında 19 maçta görev alırken 1 gol 2 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN