Galatasaray yeni golcüsünü İtalya'da buldu! Aslan'a 70 milyon euroluk gol makinesi: Hakan Çalhanoğlu aracı olacak...

Galatasaray yeni golcüsünü İtalya'da buldu! Aslan'a 70 milyon euroluk gol makinesi: Hakan Çalhanoğlu aracı olacak...

Icardi ile forma rekabetine girebilecek bir golcü arayışında olan Galatasaray, gözünü İtalya'ya dikti. Aslan, 70 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni golcüsünü İtalya'da buldu. Aslan, 70 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de üst üste ikinci zaferini elde eden Galatasaray, yeni sezonda Devler Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilmek amacıyla transfer çalışmalarına başladı. Arjantinli süper yıldızı Icardi ile forma rekabetine girebilecek kaliteli bir golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Carlos Vinícius ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, yeni golcü arayışlarına başladı. Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yabancı oyuncu kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

İtalyan medyasından Tuttosport'ta yer alan habere göre; Yaz transfer döneminde Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirecek olan sarı-kırmızılı ekip, İnter formasını terleten Avusturyalı golcü Marko Arnautovic'i kadrosuna katmak istiyor.

Icardi ile forma rekabetinde kullanılabilecek bir forvet transferi yapmak isteyen Galatasaray'ın 35 yaşındaki Arnautovic'e kancayı taktığı ileri sürüldü.

İtalyan ekibi Fiorentina'nın da Avusturyalı golcü ile ilgilendiği belirtilirken sarı-kırmızılı ekibin, bu transfer için golcü oyuncunun İnter'den takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu'ndan destek isteyeceği iddia edildi.

Marko Arnautovic - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 35 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 70 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçen sezon İnter forması altında 35 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 7 gol 3 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN