Galatasaray yeni Felipe Melo'sunu buldu! Benfica'nın 8 numarası imzayı attı geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray yeni Felipe Melo'sunu buldu! Benfica'nın 8 numarası imzayı attı geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer mesaisini sürdüren sarı-kırmızılılarda uzun süredir 8 numara arayışı vardı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray yeni Felipe Melo'sunu buldu! Benfica'nın 8 numarası imzayı attı geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon rekor puanla şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Özellikle orta sahaya takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim gözünü Portekiz'e çevirdi. Gelen sürpriz transfer haberi taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray yeni Felipe Melo'sunu buldu! Benfica'nın 8 numarası imzayı attı geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY YENİ FELIPE MELO'SUNU BULDU

Galatasaray transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip bu sefer merkezi orta saha transferi için harekete geçti. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, 31 yaşındaki futbolcu Joao Mario transferi için harekete geçti.

yeni-proje-2024-07-25t104435-916.jpg

BENFICA'NIN 8 NUMARASI İMZAYI ATTI GELİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Bonservisi Benfica'da olan deneyimli orta saha 2021'den bu yana 146 maça çıktı, 36 gol atıp, 26 asist yaptı. Öte yandan Joao Mario, çok yönlülüğüyle dikkat çekiyor.

yeni-proje-2024-07-25t104525-028.jpg

Orta sahada 6, 8 ve 10 numara olarak oynayabilen deneyimli yıldız, kanatlarda da forma giyebiliyor. Portekizli oyuncu bu özellikleri sayesinde eski Galatasaray forması giyen Felipe Melo'ya benzetiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN