Galatasaray tüm kozunu oynadı! Okan Buruk 100 milyon euroluk yıldızı istiyor: Dursun Özbek masaya oturdu, hayırlı olsun

Galatasaray tüm kozunu oynadı! Okan Buruk 100 milyon euroluk yıldızı istiyor: Dursun Özbek masaya oturdu, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi başladı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Aslanlar turnayı gözündne vurdu. Galatasaray tüm kozunu oynadı! Okan Buruk 100 milyon euroluk yıldızı istiyor. Başkan Dursun Özbek masaya oturdu, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da transfer mesaisi başladı. Takımı güçlendirmek isteyen teknik direktör Okan Buruk, hücum hattı için yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi. Okan Buruk ve yönetimi Şampiyonlar Ligi'nde final görmüş olan yıldız oyuncu için temasa geçti. Galatasaray tüm kozunu oynadı! Okan Buruk 100 milyon euroluk yıldızı istiyor. Dursun Özbek masaya oturdu, hayırlı olsun.

GALATASARAY'DAN YILIN TRANSFERİ! OKAN BURUK 100 MİLYON EUROLUK YILDIZI İSTİYOR

Galatasaray gelecek sezon için kolları sıvadı. Transfer dönemini iyi geçirmek isteyen sarı-kırmızılılarda sürpriz gelişmeler peş peşe geliyor. Son olarak gelen haber ise taraftarları heyecana boğdu. A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, Manchester United ile sözleşmesi devam eden Jadon Sancho'yu listesine aldı. Yıldız oyuncu ile temaslara geçildi.

yeni-proje-45.jpg

DURSUN ÖZBEK MASAYA OTURDU... HAYIRLI OLSUN

İngiliz futbolcu, devre arasında Borussia Dortmund'a kiralanmıştı. Alman kulübü ile 23 maça çıkan Sancho, 3 gol ve 3 asiste imza attı. İngiliz oyuncunun Borussia Dortmund ile kiralık sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek ve Kırmızı Şeytanlar'a dönecek. Başkan Dursun Özbek'in ise bu transfer ile yakından ilgilendiği kaydedildi.

yeni-proje-46.jpg

Yıldız ismin Manchester United ile sözleşmesi Haziran 2026'da sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN