Galatasaray Şampiyonlar Ligi için büyük oynuyor! Aslan'a 105 milyon euroluk gol makinesi: Yer yerinden oynayacak...

Galatasaray Şampiyonlar Ligi için büyük oynuyor! Aslan'a 105 milyon euroluk gol makinesi: Yer yerinden oynayacak...

Yeni sezonda yıldızlarla dolu bir takım kurarak Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Galatasaray, 105 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek Galatasaray, taraftarlarını heyecanlandıracak bir ismin peşine düştü. Aslan, 105 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray, gözünü yeni sezona dikti. Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılı ekip, hücum hattına yıldız takviye yaparak taraftarlarını heyecanlandırmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho hamlesini gölgede bırakacak bir hamle yapmaya hazırlanan Galatasaray, 105 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, bonservisi İngiliz devi Manchester United'da olan 24 yaşındaki İngiliz süper yıldız Jadon Sancho için girişimlere başladı.

Sarı-Kırmızılı ekibin, yeniden yapılanmaya giden United'in kadroda düşünmediği yıldız oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu öne sürüldü. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Almaan devi Dortmund forması altında geçiren İngiliz süper yıldız, 24 karşılaşmada 3 gol 3 asiste imza atmıştı.

Jadon Sancho - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 24 yaşındaki gol makinesi için bugüne dek toplamda 105 milyon euro bonseervis bedeli ödendi.

İngiliz süper yıldız, futbol kariyeri boyunca toplamda 284 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 89 gol 84 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN