Galatasaray sağ kanada süper yıldız buldu! Okan Buruk, "Onu getirin şampiyon olalım" dedi

Galatasaray sağ kanada süper yıldız buldu! Okan Buruk, "Onu getirin şampiyon olalım" dedi

Galatasaray, Sacha Boey'in, Bayern Münih'e transferiyle açılan sağ bek boşluğunu doldurmak için adım attı. Sağ kanada süper yıldız buldu! Sarı kırmızılıların merakla beklediği isimle görüşmeler başladı. Okan Buruk, "Onu getirin şampiyon olalım" dedi...

Galatasaray, Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferinin ardından oluşan sağ bek boşluğunu doldurmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı kulüp, Manchester United'ın İngiliz sağ beki Aaron Wan-Bissaka ile transfer görüşmelerine başladı.

SACHA BOEY'İN AYRILIĞI VE BOŞLUK

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey, Bayern Münih'in radarına girmişti. Alman devine transfer olan genç sağ bek, Galatasaray'da büyük bir boşluk bıraktı. Teknik direktör Okan Buruk, Boey'in ayrılığından sonra sağ bek pozisyonunu doldurmakta zorluk çekti.

WAN-BİSSAKA İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Aaron Wan-Bissaka - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Galatasaray yönetimi, bu boşluğu doldurmak için Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Aaron Wan-Bissaka'yı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Transfermarkt verilerine göre, 26 yaşındaki İngiliz futbolcu, savunma kabiliyetleri ve hızıyla tanınıyor. Wan-Bissaka'nın transferi gerçekleşirse, Galatasaray savunma hattını önemli ölçüde güçlendirecek.

OKAN BURUK'UN TERCİHİ WAN-BİSSAKA

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Wan-Bissaka'nın savunma becerileri ve Premier Lig tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyor. Buruk, Wan-Bissaka'nın transferiyle birlikte sağ bek pozisyonundaki sorunları çözmeyi hedefliyor.

TRANSFER SÜRECİ VE BEKLENTİLER

Wan-Bissaka'nın transferi için Galatasaray'ın Manchester United ile görüşmeleri sürüyor. İki kulüp arasındaki pazarlıklar devam ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar bu transferin kısa sürede sonuçlanmasını bekliyor.

Aaron Wan-Bissaka'nın Galatasaray'a transferi, takımın savunma hattını güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda Sacha Boey'in yokluğunu da dolduracak. Galatasaray taraftarları, bu transferin gerçekleşmesi halinde yeni sezon için umut dolu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN