Galatasaray: Okan Buruk ile yola devam

Galatasaray: Okan Buruk ile yola devam

Galatasaray, teknik direktör Okan Burak ile sözleşme yeniledi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Buruk'un boş sözleşmeye imza attığını söyledi. Buruk ise 'Hedef 25. şampiyonluk ve 5. yıldız' dedi.

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Okan Buruk ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta düzenlenen imza töreniyle 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Dursun Özbek, törende yaptığı konuşmada, teknik direktör ve futbolcuların Galatasaray'ın tarihine isimlerini altın harflerle yazdırdıklarını belirterek, "Daha çok alınacak kupa var. Yine şampiyon olacağız, Avrupa'da kupa hedefimiz var. Mayıslar yine bizim olacak. Galatasaray camiası için bu imzanın hayırlı ve uğur olmasını diliyorum. İnşallah yeni sezon sonunda 5. yıldızı takacağız" dedi.

yeni-proje-2-002.jpg

'BOŞ SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI'

Teknik direktör Buruk ile iki yıl önce olduğu gibi hiç rakam konuşmadıklarını kaydeden Özbek, "Samimi söylüyorum boş sözleşmeye imza attı. Elbette biz kendisini mağdur etmeyeceğiz, bu tablo karşısında yönetim gerekeni yapacak" dedi.

yeni-proje-3-001.jpg

'HEDEF 25. ŞAMPİYONLUK'

Teknik direktör Okan Buruk ise Galatasaray'ın her zaman kupaları kazanmak isteyen, Türk futbolunda bunu en çok başaran takım olduğunu belirterek, "Hedef 25. şampiyonluk, hedef 5. yıldız. Bu bizim için çok büyük bir motivasyon olacak" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN