Galatasaray kesenin ağzını açtı! Okan Buruk 50 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Dursun Özbek özel jetiyle alıp gelecek

Galatasaray kesenin ağzını açtı! Okan Buruk 50 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Dursun Özbek özel jetiyle alıp gelecek

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Orta sahaya takviyede bulunmak isteyen Aslan, yılın transferini gerçekleştiriyor. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray kesenin ağzını açtı! Okan Buruk 50 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Başkan Dursun Özbek özel jetiyle alıp gelecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Orta sahaya ek takviyelerde bulunmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim aradığı ismi buldu. Galatasaray kesenin ağzını açtı! Okan Buruk 50 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Dursun Özbek özel jetiyle alıp gelecek.

GALATASARAY KESENİN AĞZINI AÇTI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk ile yollarına devam eden sarı-kırmızılı yönetim aradığı ise buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Hilal forması giyen orta saha Ruben Neves için devreye girdiği iddia edildi.

Sarı kırmızılıların güncel piyasa değeri 32 milyon Euro olan yıldız için tüm maddi şartları zorlama kararı aldığı öne sürüldü. Bu sezon Al-Hilal ile rekorlar kıran Portekizli oyuncunun ise Arabistan'dan ayrılmak istediği kaydedildi. Bu noktada Galatasaray'ın transfer için devreye girdiği belirtildi.

yeni-proje-2024-07-12t093551-712.jpg

OKAN BURUK 50 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA ETTİ! DURSUN ÖZBEK ÖZEL JETİYLE ALIP GELECEK

27 yaşındaki futbolcunun ise Şampiyonlar Ligi faktörüyle Cimbom'a gelmeye sıcak baktığı aktarıldı. Al-Hilal'in orta saha bölgesi için farklı arayışlara geçtiği ve Ruben Neves'in ayrılığına onay verdiği bildirildi. Ancak Suudi Arabistan temsilcisinin, Ruben Neves için ciddi bir bonservis ücreti istediği ifade edildi.

yeni-proje-2024-07-12t093609-948.jpg

Al-Hilal'in bu transfer için 15-20 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisinin olduğu vurgulandı. Galatasaraylı yetkililerin bu rakamı düşürmeye çalıştığı ve gerekirse sponsorlar aracılığıyla transferi tamamlamak istediği kaydedildi. Öte yandan sarı kırmızılıların, Ruben Neves'e 6 milyon Euro yıllık ücret vermeyi planladığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN