Galatasaray gemileri yaktı! Beşiktaş'ın eski yıldızı adım adım Aslan'a imza atıyor. Okan Buruk bizzat görüştü, hayırlı olsun

Galatasaray gemileri yaktı! Beşiktaş'ın eski yıldızı adım adım Aslan'a imza atıyor. Okan Buruk bizzat görüştü, hayırlı olsun

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, kadrosunu yapılacak olan transferlerle güçlendirmek istiyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray gemileri yaktı! Beşiktaş'ın eski yıldızı adım adım Aslan'a imza atıyor. Okan Buruk bizzat görüştü, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılarda, transfer mesaisi başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray gemileri yaktı! Beşiktaş'ın eski yıldızı adım adım Aslan'a imza atıyor. Okan Buruk bizzat görüştü, hayırlı olsun.

GALATASARAY'DAN YILIN TRANSFER HAMLESİ

Galatasaray'da transfer mesaisi başladı. Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray'ın, geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş'ta forma giyen Georges-Kevin N'Koudou'yu gündemine aldığı öne sürüldü.

yeni-proje-41.jpg

OKAN BURUK BİZZAT İSTEDİ! TEKRARDAN İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Sarı kırmızılıların, Suudi Arabistan Ligi'nde bu sezon şov yapan yıldız oyuncuyu kanat bölgesi için düşündüğü iddia edildi. Menajerlerden gelen teklifi değerlendirmeye alan Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk'un da bu transfere sıcak baktığı ileri sürüldü. 29 yaşındaki N'Koudou'nun ise tekrardan Türkiye'ye dönmeye olumlu baktığı bildirildi.

yeni-proje-40.jpg

Arabistan Ligi takımlarından Damac FC'de forma giyen N'Koudou, bu sezon toplam 33 maça çıktı. 1.72 boyundaki kanat bu karşılaşmalarda 15 gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN