Galatasaray durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Orta sahaya Alman panzeri. Dursun Özbek 30 milyon euroluk yıldızla temasa geçti

Galatasaray durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Orta sahaya Alman panzeri. Dursun Özbek 30 milyon euroluk yıldızla temasa geçti

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Orta sahaya takviye yapmak isteyen Aslanlar aradığı ismi buldu. Galatasaray durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Orta sahaya Alman panzeri. Bayern Münih'in bel kemiği İstanbul'a geliyor. Başkan Dursun Özbek 30 milyon euroluk yıldızla temasa geçti. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da transfer mesaisi sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk ile tekradan 2 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılı yönetim, gözünü Almanya'ya dikti. Galatasaray durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Orta sahaya Alman panzeri. Başkan Dursun Özbek 30 milyon euroluk yıldızla temasa geçti. Bayern Münih ile ilk temas kuruldu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU! ORTA SAHAYA ALMAN PANZERİ

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Şampiyonlar Ligi için deneyimli bir orta saha almak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, aradığı ismi buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Bayern Münih'ten ayrılması gündemde olan 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Leon Goretzka için nabız yokladı.

yeni-proje-10.jpg

DURSUN ÖZBEK 30 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR

Alman kulübüyle yapılan ilk görüşmenin olumlu olduğu kaydedilirken sıcak bir gelişme yaşandı. Mönchengladbach forması giyen Christoph Kramer arkadaşı Goretzka'ya sosyal medya hesabından "Come to Galatasaray" diye seslendi. Alman yıldızın, yüksek bonservis bedeline rağmen Galatasaray'ın gündeminde olması sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Alman panzerinin güncel piyasa değeri ise 30 milyon euro.

yeni-proje-11.jpg

29 yaşındaki futbolcu bu sezon Bavyera ekibiyle 42 resmi maça çıktı. Goretzka, bu maçlarda 6 gol 11 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN