Galatasaray, bombayı patlattı: Boey'in yerine yeni yıldız: Cimbom 10 milyon euro verip aldı

Galatasaray, bombayı patlattı: Boey'in yerine yeni yıldız: Cimbom 10 milyon euro verip aldı

Galatasaray sonunda sağ bek için aradığı ismi buldu! Sarı kırmızılılar nefesini tutmuş bekliyordu! Galatasaray, bombayı patlattı! Sağ bek pozisyonuna o isim geliyor! Cimbom 10 milyon euro verip Boey'in yerine onu aldı...

Galatasaray, uzun süredir eksikliğini hissettiği sağ bek pozisyonu için aradığı ismi sonunda buldu. FC Kopenhag’ın genç yeteneği Elias Jelert ile her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Bu transfer, Sacha Boey'in rekor bonservisle Bayern Münih'e transfer olmasının ardından sarı-kırmızılı kulüp için büyük önem taşıyor.

BOEY'İN YERİNE JELERT

Sacha Boey, Bayern Münih'e 40 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olarak Galatasaray tarihinin en yüksek satışlarından birine imza atmıştı. Ancak bu transferin ardından sağ bek pozisyonunda büyük bir boşluk oluştu. Yönetim, teknik heyetle birlikte birçok ismi değerlendirdi ve sonunda Elias Jelert'te karar kıldı. 22 yaşındaki Danimarkalı oyuncu, Kopenhag formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kopenhag transfer için resmi açıklama yaptı; Galatasaray'ın Elias Jelert teklifini doğruladı!

TRANSFERİN DETAYLARI

Galatasaray, Jelert için FC Kopenhag’a 10 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Ayrıca oyuncunun sözleşmesinde çeşitli başarı bonusları da bulunuyor. Genç yıldızın yıllık 1.5 milyon euro maaş alacağı ve 4 yıllık bir sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

UZMANLAR NE DİYOR?

Futbol otoriteleri, Elias Jelert transferinin Galatasaray’ın savunma hattını güçlendireceği görüşünde birleşiyor. Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, “Jelert, genç yaşına rağmen olgun bir oyun anlayışına sahip. Hızlı ve teknik bir oyuncu. Galatasaray, Boey'in boşluğunu fazlasıyla dolduracaktır” dedi. Spor yazarı Mehmet Demirkol ise, “Bu transferle Galatasaray, en önemli eksiklerinden birini kapatmış oldu. Jelert, Süper Lig'de fark yaratacak bir oyuncu” ifadelerini kullandı.

TARAFTARIN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Galatasaray taraftarı, Elias Jelert transferiyle birlikte yeni sezona umutla bakıyor. Sosyal medyada transferle ilgili yapılan yorumlar genellikle olumlu yönde. Taraftarlar, genç oyuncunun takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Elias Jelert'in de katılımıyla kadrosunu daha da güçlendirdi. Transferin önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN