Hasan Arat süper sol kanadı Süper Lige getiriyor! Transferin son bombasını Beşiktaş patlatıyor: 61 gol 84 asist

Hasan Arat süper sol kanadı Süper Lige getiriyor! Transferin son bombasını Beşiktaş patlatıyor: 61 gol 84 asist

Beşiktaş transfer sezonu bitmeden bombayı patlattı. Süper sol kanadı Süper Lig'e getiriyor. Yeni transfer 61 gol 84 asistle siyah beyazlı formayı üzerine giyecek. İşte o transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala Beşiktaş'tan yeni transfer geldi. Yeni transfer 61 gol 84 asistle Süper Lig kadrosunda yerini alacak. Siyah beyazlı formayı giyecek olan süper sol bek taraftarı heyecanlandırdı. İşte o transfer...

VAN BRANCHORST İSTEDİ HASAN ARAT ALDI

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör Van Branchorst'un ısrarla kadroda görmek istediği Joao Mario transferinde büyük bir adım attı. Başarılı futbolcu, siyah-beyazlı ekibin teklifini kabul etti ve artık Beşiktaş ile Benfica arasındaki görüşmelerin başlaması bekleniyor.

16655221231039.jpg

HÜCÜM HATTINA BÜYÜK KATKI

Portekiz devi Benfica, 31 yaşındaki deneyimli sol kanat oyuncusu için yaklaşık 5 milyon euro talep ediyor. Kariyerinde 61 gol ve 84 asistle dikkat çeken Joao Mario, hücum hattında Beşiktaş'a büyük katkı sağlaması beklenen isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması halinde Beşiktaş, güçlü bir hamle yaparak ligdeki iddiasını bir kez daha kanıtlamış olacak. Siyah-beyazlı taraftarlar, Joao Mario'nun Vodafone Park'ta sahaya çıkacağı günü iple çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN