Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 55 milyon euroluk süper yıldız...

Galatasaray bombayı patlatıyor! Aslan'a 55 milyon euroluk süper yıldız...

Yeni sezonda beşinci yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, 55 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için hamleyi yaptı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşarak şampiyonluk sayısın 24'e yükselten Galatasaray, yeni sezonda beşinci yıldızı takmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu hedef doğrultusunda 55 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, savunma hattında büyük sorunlar yaşamıştı. Yeni sezonda aynı sorunları yaşamak istemeyen sarı-kırmızılı ekip, transferde önceliğini savunma hattına verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekip, Devler Ligi'nde iddialı olabilecek bir takım kurmayı planlıyor. Aslan bu hedef doğrultusunda gözünü İngiltere'ye dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Savunma hattına yıldız isimleri katmayı hedefleyen Galatasaray, İngiliz devi Manchester United formasını terleten İngiliz savunma oyuncusu Aaron Wan-Bissaka'yı gözüne kestirdi.

İngiliz oyuncuyla yıllık 2.5 milyon euro maaş üzerinden anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı ekibin, İngiliz devine 10 milyon euroluk bonservis bedeli teklif ettiği iddia edildi. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 26 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon İngiliz devinde 30 maçta görev alarak 3 asiste imza attı.

2019 yılından bu yan United formasını terleten İngiliz savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 55 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Aaron Wan-Bissaka - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN