Galatasaray 83 milyon euroluk transfer bombasını patlatıyor! 13 yıl sonra ilk kez! 38 gol 41 asist...

Galatasaray 83 milyon euroluk transfer bombasını patlatıyor! 13 yıl sonra ilk kez! 38 gol 41 asist...

Yeni sezonda 25. şampiyonluğa ulaşmayı ve beşinci yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, transferde bombayı patlatıyor. Aslan, 83 milyon euroluk süper yıldız için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde ikinci kez Süper Lig'de şampiyoluğa ulaşan Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yeni sezonda beşinci yıldıza ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 83 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig'de topladığı102 puan ile tarihi bir şampiyonluk yaşayan Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Orta sahasını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Sezon boyunca Kerem Demirbay ve Torreira dışındaki orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, bu pozisyona yıldız transfer yapma kararı aldı.

Takvim'in haberine göre; Galatasaray, İngiliz ekibi Tottenham'da forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Giovani Lo Celso'yu transfer gündemine aldı. Sarı-kırmızılı ekibin, 28 yaşındaki orta saha oyuncusuyla ilgilendiği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon görev aldığı 24 karşılaşmada takımına 2 gol 2 asistlik katkı sundu.

Galatasaray'ın orta sahadaki hedefi Giovani Lo Celso | Transfermarkt

Futbol kariyeri boyunca toplamda 312 karşılaşmada görev alan Arjantinli orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 38 gol 41 asiste imza attı. Arjantinli orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 83 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Yeni sezonda Devler Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek olan Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi kozunu kullanarak tecrübeli orta saha oyuncusunu kadroya katmayı çalışacağı iddia edildi.

13 YIL SONRA İLK KEZ

Aslan, Arjantinli yıldızı kadrosuna katması halinde "13 yıl sonra ilk kez bir Arjantinli orta saha oyuncusunu" kadrosuna katmış olacak. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak 2010-2011 sezonun kış transfer döneminde Emmanuel Culio'yu kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN