Galatasaray 55 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Resmi açıklama an meselesi...

Galatasaray 55 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Resmi açıklama an meselesi...

Yeni sezonda beşinci yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, 55 milyon euroluk savunmacı ile el sıkıştı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşayarak şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray, yaz transfer dönemine damga vuracak bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Aslan, 55 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalarını hızlandırdı.

Yeni sezonda Süper Lig'de üst üste üçüncü kez şampiyonluğa ulaşmayı, Devler Ligi'nde ise grup aşamasına kalmayı hedefleyen Galatasaray, transfer sezonunun resmi olarak açılmasıyla birlikte bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, sağ bek transferinde mutlu sona yaklaştı. Transferde önceliği savunma hattına veren sarı-kırmızılı ekip, İngiliz devi Manchester United formasını terleten İngiliz sağ bek Aaron Wan-Bissaka ile el sıkıştı.

26 yaşındaki sağ bek oyuncusu ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, İngiliz deviyle de pazarlıklara devam ediyor.

Aaron Wan-Bissaka - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon görev aldığı 30 karşılaşmada 3 asiste imza attı. İngiliz sağ bek için bugüne dek toplamda 55 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sarı-kırmızılı ekibin 226 yaşındaki savunma oyuncusunun transferinde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması ve transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN