Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Dursun Özbek bombayı patlatıyor: "Ne gerekiyorsa yapın..."

Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Dursun Özbek bombayı patlatıyor: "Ne gerekiyorsa yapın..."

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek olan Galatasaray, 33 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda şampiyonluğa ulaşarak şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray, bombayı patlamaya hazırlanıyor. Aslan, 33 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yaz transfer döneminde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda Devler Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekip, 33 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğunu elde ederek Süper Lig'deki şampiyonluk sayısını 24'e yükselten sarı-kırmızılı ekip, yeni sezonda Avrupa'da başarıyı ve beşinci yıldızı takmayı hedefliyor.

Geride bıraktığımız sezonda orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, 33 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Barcelona formasını terleten Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ın takıma kazandırılması için harekete geçti. Başkan Özbek'in sarı-kırmızılı ekibin yöneticilerine talimat vererek 'Ne gerekiyorsa yapın. İlkay'ı bu takımda istiyorum' dediği öne sürüldü.

Özbek'in bu talimatı sonrasında sarı-kırmızılı ekip, 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için ne gerekiyorsa yapacak.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Alman orta saha oyuncusu, geride bıraktığımız sezon Barcelona forması altında 51 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 5 gol 14 asiste imza attı. Aslan'ın kısa süre içerisinde İlkay için resmi girişimlere başlaması bekleniyor.

İlkay Gündoğan: "Ben Galatasaray'a gelmeye hazırım, Barcelona'yı ikna etmek sizin işiniz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN