Fenerbahçe'ye 52 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya bombayı patlatıyor

Fenerbahçe'ye 52 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya bombayı patlatıyor

Devre arası için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, 52 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Kanarya, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında dün akşam evinde Bodrum FK ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibini 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Devre arasında kadrosunu güçlendirme kararı alan sarı-lacivertli ekip, 52 milyon euroluk gol makinesi için harekete geçti.

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, kış transfer döneminde de Portekizli teknik teknik adamın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı-lacivertli ekip, gözünü 52 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Fanatik'in haberine göre; Kanarya, İtalyan devi Roma formasın terleten Arjantinli golcü oyuncu Paulo Dybala'ya kancayı taktı.

Kanarya'nın Sportif Direktörü Mario Branco, Paulo Dybala transferi için çalışmalara başladı. Branco, 21 Kasım'da Roma teknik heyet sorumlusu Florent Ghisolfi'yle bir görüşme gerçekleştirecek. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 30 yaşındaki Dybala, bu sezon Roma forması altında 10 karşılaşmada görev alırken sadece 1 gole imza attı.

30 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 52,90 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Paulo Dybala, Süper Lig devine geliyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN