Jose Mourinho derbi öncesinde Galatasaray'ı hedef aldı! "Başka rakipler gibi kolay değildi..."

Jose Mourinho derbi öncesinde Galatasaray'ı hedef aldı! "Başka rakipler gibi kolay değildi..."

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, dün akşam oynanan Bodrum FK karşılaşması sonrasında Galatasaray'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, dün akşam Kadıköy'de alınan Bodrum FK galibiyeti sonrasında Galatasaray'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Dün akşam Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında evinde Bodrum FK ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Galatasaray'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Portekizli teknik adam, Galatasaray'ın Çarşamba akşamı oynadığı Elfsborg karşılaşmasına değinerek, sarı-kırmızılı ekibin 'kolay' bir rakiple mücadele ettiğini öne sürdü.

Deneyimli teknik adam açıklamasında "Yorgunluk diye bir şey var. Sadece fiziksel olarak değil sinir sisteminizde hissettiğiniz yorgunluk daha yavaş düşünmeye itebiliyor. Yarın muhakkak daha az hata olacaktır. Biri 3, diğeri 4 gün dinlenme fırsatı bulacaklar. Hem perşembe hem pazar oynamak kolay değil. Bizim perşembe oynadığımız maç özel maçtı. Başka rakipler gibi kolay değildi" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN