Amedspor: Özgür Özel'den destek istedik, İmamoğlu ile görüşeceğiz

Amedspor: Özgür Özel'den destek istedik, İmamoğlu ile görüşeceğiz

Amedspor, Özgür Özel'den destek istedi. Kulüp Başkanı Elaldı, "Özel'den bütün bölgeyi ilgilendirecek altyapı desteğiyle ilgili yardımlarını istedik. Ekrem İmamoğlu ile görüşeceklerini söyledi" dedi.

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in geçen hafta Diyarbakır'daki temasları kapsamında kulübü ziyaret ettiğini anımsatarak, “Özgür Özel’e, Diyarbakır’da spor akademisi kuracağımızı söyledik, sadece kentimizi değil bütün bölgeyi ilgilendirecek altyapı desteğiyle ilgili yardımlarını istedik. Kendisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşeceklerini söyledi” dedi.

Özel’in ziyaretiyle ilgili konuşan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, şunları anlattı:

"Amedspor’un Türkiye’nin barış, demokrasi ve özgürlüğe ulaşması için bir mihenk taşı olduğunu bu ziyaretle bir kez daha ispatlamış olduk. Özgür Özel, bu anlamda sürekli yanımızda olmaya çalışıyorlar. Bundan ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. CHP’nin yerel yönetimlerinden destek almak istediğimizi bildirdik. Kadın takımı, engelsiz basketbol takımı, altyapı gibi çok güçlü bir hareket kabiliyetine sahip bir kulübüz. Özgür Özel’e, Diyarbakır’da spor akademisi kuracağımızı söyledik, sadece kentimizi değil bütün bölgeye ilgilendirecek altyapı desteğiyle ilgili yardımlarını istedik. Kendisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşeceklerini söyledi. İmamoğlu'nun başkanlığını yaptığı Türkiye Belediyeler Birliği üzerinden bizim yerel yönetimlerimizle birlikte ortak çalışma yapacağız.”

"İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Projelerinde büyük bir kompleksin yer aldığını aktaran Elaldı, bu kompleks sayesinde bölgedeki çocukların sporla bulaşacağını belirtti.

Elaldı, “Bu kompleksin içinde altyapıyı çok güçlendirecek, bölgedeki bütün çocukları spora katacak, birçok branşta onları yetiştirecek bir yapı inşa edilecek. İçerisinde ayrıca spor akademisi kurulacak, kendi okullarımızı kuracağız. Bu komplekste eğitim sistemimizi kendimiz oluşturacağız. Belli bir dönem sonra oradan mezun olacak çocuklar Amedspor kongre üyesi, kulübün yönetiminde yer alma gibi birçok alanda yer alacaklar. Bu çalışmamızla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir görüşme gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN