Fenerbahçe'nin yıldız ismi resmen açıkladı! 'Galatasaray'dan teklif aldık' Aslan'dan tarihe geçecek transfer operasyonu

Fenerbahçe'nin yıldız ismi resmen açıkladı! 'Galatasaray'dan teklif aldık' Aslan'dan tarihe geçecek transfer operasyonu

Süper Lig'in lideri ve son şampiyonu Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin yıldız ismine kancayı taktı. Aslan, ezeli rakibinin yıldız ismini kadrosuna katmak için teklifini yaptı.

Bu akşam Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında evinde Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray, transfer harekatında kolları sıvadı. Bir yandan derbiden zaferle ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da kış transfer dönemi için düğmeye bastı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü şampiyonluğunu kazanarak 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, transfer operasyonunda kolları sıvadı.

Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey ile yollarını ayırdığı günden bu yana sağ bek pozisyonunda sorun yaşayan sarı-kırmızılı ekip, tarihi bir transfer harekatına imza atmaya hazırlanıyor.

9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında yaz transfer döneminde takıma katılan savunma oyuncusu Elias Jelert'ın performansından memnun olmayan sarı-kırmızılı ekip, kış transfer döneminde bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

Aslan, sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan savunma oyuncusu Osayi-Samuel'e kancayı taktı.

Osayi-Samuel, Trabzon deplasmanına nasıl gidecek? Kibrit çakıldı - Fenerbahçe Haberleri

A Spor'da yer alan habere göre; Osayi-Samuel'in menajeri Steven Beck, Galatasaray'ın Nijeryalı savunma oyuncusunun transferi için şimdiden teklif yaptığını vurguladı.

Yıldız oyuncunun menajerinin Fenerbahçe yönetimiyle yaptığı son görüşmede "Galatasaray'dan teklif aldık. Bize 2.5 milyon Euro önerdiler. Bu nedenle isteğimizde indirim yapamayız" açıklamasında bulunduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN