Kim Milyoner Olmak İster'den sonra yeni adresi! Kenan İmirzalıoğlu'na o diziden teklif geldi

Kim Milyoner Olmak İster'den sonra yeni adresi! Kenan İmirzalıoğlu'na o diziden teklif geldi

Ekranların sevilen oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu’ndan müjde! Kim Milyoner Olmak İster'den sonra yeni adresi! Kenan İmirzalıoğlu yeni diziye mi başlıyor? Kenan İmirzalıoğlu'na o diziden teklif geldi...

Uzun süre boyunca Kim Milyoner Olma İster yarışmasında sunucu koltuğunda oturan Kenan İmirzalıoğlu, yerini Oktay Kaynarca’ya bırakmıştı. Televizyon dizilerinden uzak kalan oyuncunun sevenlerine müjdeli haber geldi.

İmirzalıoğlu, Sema Ergenekon’un yazdığı ve Ali Bilgin’in yönettiği "Serçe" dizisiyle yeniden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yaz Yavuz Turgul’un "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" dizisiyle anlaşma yapan İmirzalıoğlu, senaryoyla ilgili yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle projeden ayrılma kararı almıştı.

YENİ PROJE: "SERÇE"

Ay Yapım’ın yeni projesi "Serçe", ünlü oyuncunun sıcak baktığı bildirildi. Söz konusu dizinin yazarlığını başarılı senarist Sema Ergenekon üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturacak. Dizinin, bir polisin hikâyesi etrafında şekilleneceği bilgisi de medyada yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN