Benzin istasyonlarına akın başladı! Ücretsiz doldurulacak, Cumhuriyet Bayramı’na özel

Benzin istasyonlarına akın başladı! Ücretsiz doldurulacak, Cumhuriyet Bayramı’na özel

Elektrikli araç sektörünün öncülerinden Tesla, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türkiye’deki tüm şarj istasyonlarında kullanıcılarına ücretsiz hizmet sunacağını açıkladı.

Türkiye’de popülaritesi hızla artan Tesla, geçtiğimiz ayın istatistiklerine göre ülkenin en çok tercih edilen elektrikli otomobil markası oldu. Bu özel gün vesilesiyle, Tesla Türkiye’deki müşterilerine jest yaparak, 29 Ekim’de şarj istasyonlarını ücretsiz hale getirdiğini duyurdu.

img-5425.jpeg

Tesla’nın “Supercharger” adıyla bilinen şarj istasyonları, Türkiye genelinde altı şehirde toplam sekiz noktada hizmet veriyor. İstanbul, Ankara, Bolu, Edirne, Manisa ve Çankırı’da konumlanan bu istasyonlar, yarın boyunca Tesla sahiplerine ücretsiz enerji sağlayacak. Kullanıcılar, bu şehirlerdeki istasyonlardan araçlarının bataryalarını hiçbir ücret ödemeden doldurabilecekler.

Tesla’nın bu jesti, marka hayranları ve kullanıcıları arasında büyük memnuniyet yarattı. Cumhuriyet Bayramı’na özel bu kampanya, Tesla’nın Türkiye pazarındaki varlığını ve müşteri memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN