1000 kişi Ankara yoluna koyuldu: İstanbul’dan hareket edecek

1000 kişi Ankara yoluna koyuldu: İstanbul’dan hareket edecek

İstanbul’dan hareket eden bin kişilik bir grup, Yavuz Ağıralioğlu’nun liderliğinde kurulacak yeni siyasi partinin tanıtım etkinliğine katılmak üzere yola çıktı.

Bugün Ankara’da düzenlenecek olan lansmanda, Ağıralioğlu partisinin adını, logosunu ve kurucular kurulunu tanıtacak. Yeni partinin, “Türkiye’nin partisi ve 85 milyonun sesi olacağız” sloganıyla siyaset sahnesine yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Yola çıkanlar arasında yer alan Işıl Yazıcı, Ağıralioğlu’nun liderliğinde umut dolu bir geleceğe adım attıklarını belirtti. Yazıcı, “Genel başkanımız Yavuz Ağıralioğlu, içimizden biri olarak hepimize umut oldu” dedi. Kadınlar ve anneler adına da konuşan Yazıcı, çocuklarına güzel bir gelecek bırakmanın önemine değindi ve Ağıralioğlu’nun adalet ve etik değerlere vurgu yaparak topluma umut verdiğini söyledi.

img-5427.jpeg

Avukat Şerife Şan ise devlete ve adalete olan güvenin yeniden tesis edilmesi gerektiğini vurguladı. Şan, “Adalet, devletin temelidir. Yavuz Ağıralioğlu’nun partisi, birliği savunuyor ve herkesin eşit olduğu bir Türkiye’yi hedefliyor” dedi.

Genç bir diş hekimliği öğrencisi olan Mustafa Can Özcan, gençlerin idealleri doğrultusunda bir araya geldiklerini belirtti ve “85 milyonun partisi olma yolundayız” dedi. Bera Akkaş ise Atatürk’ün cumhuriyetle taçlandırdığı bir günde yola çıkmanın önemine dikkat çekti ve gençlere Türkiye’nin değerlerine sahip çıkma çağrısında bulundu.

Yavuz Ağıralioğlu’nun liderliğindeki yeni parti, bugün düzenlenecek lansmanla Türkiye siyasetinde yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Partinin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı’na teslim edildi ve parti teşkilat başkanı Ayhan Erel, partinin Türk milletinin sorunlarını çözeceğini ve siyasette yeni bir güç olacağını ifade etti. Partinin kısa adı “A Parti”, uzun adı ise “Anahtar Parti” olarak belirlendi ve bu yeni oluşumun Türk siyasetinde önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN