Güneş'ten yola çıktı herkesin hayatını mahvetti! Son birkaç gündür başınız ağrıyorsa nedeni belli oldu

Güneş'ten yola çıktı herkesin hayatını mahvetti! Son birkaç gündür başınız ağrıyorsa nedeni belli oldu

Birkaç gündür yaşadığınız ruhsal iniş çıkışlar, psikolojik değişiklikler, baş ağrıları gibi sorunların nedeni bu olabilir. Sorun siz de değil havalarda! İşte konuya ilişkin detaylar…

Son günlerde Türkiye genelinde baş ağrısı şikayetlerinde belirgin bir artış yaşanıyor. Uzmanlara göre, bu durumun sebebi İstanbul gibi büyük şehirlerde hissedilmese de, atmosferde gerçekleşen jeomanyetik fırtınalar. Şu anda Dünya, G3 seviyesinde güçlü bir solar fırtınaya maruz kalıyor ve bu durum, özellikle hassas bireylerde biyolojik ve psikolojik etkiler yaratıyor.

yeni-proje-18.jpg

RUH HALİNİZİ ETKİLEYEBİLİR

Jeomanyetik fırtınalar, Dünya’nın manyetik alanında geçici değişimlere yol açarak uyku düzeni, ruh hali ve konsantrasyon gibi faktörleri doğrudan etkileyebiliyor. Bu doğal fenomenin bir sonucu olarak baş ağrıları, uyku bozuklukları ve odaklanma problemleri gibi rahatsızlıklar daha sık görülüyor.

yeni-proje-17.jpg

KUZEY RÜZGARLARI HAKİMKEN BAŞ AĞRILARININ NEDENİ LODOS DEĞİL

Özellikle son 2-3 gün içinde baş ağrısı şikayetlerinin artması üzerine halk arasında bu durumun lodos kaynaklı olabileceği konuşulsa da, uzmanlar bu kez baş ağrılarının nedeni olarak kuzey rüzgarlarıyla gelen solar fırtınayı işaret ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN