Sünnet düğününe giden pişman oldu: Gecenin sonu hastanede bitti

Sünnet düğününe giden pişman oldu: Gecenin sonu hastanede bitti

Sünnet düğününe gidenler pişman oldu! Mutlu başlayan düğünün gecesi ise hastanede bitti...

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde gerçekleştirilen bir sünnet düğününde yaşanan gıda zehirlenmesi olayı, 60'tan fazla kişinin mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastanelere başvurmasına neden oldu. Yenimahalle Menderes Caddesi’ndeki bir dernekte öğle saatlerinde düzenlenen etkinlikte davetlilere tavuklu pilav ikram edildi.

İddiaya göre, tavuklu pilavı tüketen bazı davetliler, evlerine döndükten kısa bir süre sonra rahatsızlanarak mide bulantısı ve kusma gibi belirtiler göstermeye başladı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen çok sayıda ihbar üzerine, sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk müdahale sonrası bazı vatandaşlar hastaneye kaldırılırken, diğerleri kendi imkanlarıyla sağlık kuruluşlarına gitmeyi tercih etti.

Olayla ilgili yapılan incelemelerde, 60’tan fazla kişinin benzer şikayetlerle hastanelere başvurduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri, gıda zehirlenmesi belirtileri gösteren vatandaşlara gerekli tedaviyi uygularken, olayın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı. Yetkililer, gıda güvenliği konusunda dikkatli olunması gerektiğinin altını çizerek, olayın takipçisi olacaklarını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN