Manchester United'da Erik ten Hag dönemi bitti! İşte Ten Hag'ın yerine gelen isim

Manchester United'da Erik ten Hag dönemi bitti! İşte Ten Hag'ın yerine gelen isim

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Erik ten Hag ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. İngiliz kulübü yerine gelecek ismi de açıkladı. İşte United'ın yeni hocası.

Manchester United, teknik direktör Erik ten Hag ile yolların ayrıldığını açıkladı.

İngiliz kulübünden yapılan açıklamada, "Erik ten Hag, Manchester United Erkek Futbol Takımı A Takım Teknik Direktörü görevinden ayrıldı. Kendisine teşekkür eder ve ona kariyerinde iyi şanslar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Manchester United, hafta için UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, hafta sonu West Ham United'a da deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

Manchester United, 9. haftası geride kalan Premier League'de 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 11 puanla 14. sırada yer alıyor.

image-369e07c9-f3ce-4c72-8700-bc0b5daf1741-85-2560-1440.jpg

RUUD VAN NİSTELROOY DÖNEMİ

Erik ten Hag ile yollarını ayırarak eski efsanesi Ruud van Nistelrooy’u takımın başına getirdi. Van Nistelrooy, Old Trafford’a bu kez teknik direktör olarak geri dönerek, United’da yeni bir dönemi başlatıyor.

Ruud van Nistelrooy, Manchester United taraftarlarının yakından tanıdığı bir isim. 2001-2006 yılları arasında Old Trafford’da forma giyen ve attığı gollerle efsaneler arasına adını yazdıran Van Nistelrooy, United’da geçirdiği beş sezonda 150’den fazla gol attı ve Premier Lig, FA Cup ve EFL Cup gibi önemli başarılar elde etti. Forvet hattında sergilediği soğukkanlı bitiricilik ve gol koklama becerisiyle tüm dünyada tanınan Van Nistelrooy, oyunculuk kariyerinin ardından antrenörlük yolunda da hızlı bir çıkış yakaladı.

Antrenörlük kariyerine Hollanda genç takımlarında başlayan Van Nistelrooy, daha sonra PSV Eindhoven’da teknik direktörlük yaptı ve kısa sürede oyun zekası, genç oyunculara verdiği önem ve hücum odaklı futbol anlayışıyla dikkat çekti. Şimdi ise, Manchester United’da teknik direktör olarak bir kez daha İngiltere’ye dönüyor ve Old Trafford’da yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

MANCHESTER UNİTED'DA YENİ HEYECAN

Ruud van Nistelrooy’un takımın başına geçmesiyle birlikte Manchester United’da yepyeni bir dönemin başlayacağı kesin. Van Nistelrooy’un hücum odaklı futbol anlayışının, United’ı yeniden Premier Lig ve Avrupa arenasında üst sıralara taşıyacağı düşünülüyor. Hem futbolculuk yıllarında hem de PSV’de edindiği deneyimleri Old Trafford’a taşımaya hazırlanan Van Nistelrooy, United taraftarlarını tekrar heyecanlandıran bir isim olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN